Descriere Firma Nyko

Prezentare firmă

Societatea comercială NYKO SRL a fost înfiinţată în aprilie 1991 în sud-estul Transilvaniei la Odorheiu Secuiesc, cu capital privat integral românesc.

Principalul domeniu de activitate este fabricarea structurilor metalice sudate, a elementelor şi subansamblelor sudate pentru industria de construcţii.

Capacitatea medie actuală este de 200 tone/lună, din care 90% reprezintă producţia pentru export în Elveţia, Germania, Australia, Austria etc.

Materiile prime sunt procurate de la furnizori interni sau furnizate de client în cazul în care se necesită profilé speciale din oţel după standard DIN.

Datorită reinvestirii beneficiului pe parcursul acestor douăzeci si unu de ani, în zilele de astăzi firma ocupă un teren de 10.000 mp şi un personal de 116 de angajaţi calificaţi lucrează în atelierele situate pe o suprafaţă totală utilă de 2740 mp.

Având în vedere că la firma noastră este implementată sistemul de asigurare al calităţii SAQ conform SR EN ISO 9001:2008, la sfârşitul anului 2005 firma noastră a fost certificată de ISIM CERT 729 Timişoara conform SREN 729-2. SLV München GmbH a atestat capabilitatea de a executa structuri sudate din otel conform DIN 18800-7 şi pentru aluminiu conform DIN V4113-3. De asemena SLV München a executat calificarea pentru sudori conform SREN 287-1 pentru oţel şi conform SREN ISO 9606-2 pentru aluminiu. Avem perspectiva îmbunătăţirii calităţii lucrărilor respectiv produselor, ca să se atingă nivele superioare.

Principalele referinţe dispunem prin firma elveţiană Tobler AG, Nüssli, Ina Schaeffler KG – structuri sudate şi elemente metalice confecţionate pentru EXPO 2000 Hannover, PEAK Industries AB din Sölvesborg Suedia, Prima Hus Fleischhandels GmbH din Essen – Germania, IWS Industriemontagen Wartung Service Absauganlagen und Filtertechnik din Greifenberg – Germania, Wolf System din Osterhofen – germania, Zettl GmbH din Osterhofen – Germania, Hausdorf Step SRL din Arvateni – Romania structuri şi diferite subansamble metalice pentru tribunele stadionului olimpic Sydney, Pavilionul de prezentare BMW E65 din Krausnick-Germania, elemente de tribună pentru stadionul olimpic Athen, Hellenikon 2004, Torino 2006, Doha Qatar 2006% Hallenstadion-ul din Zürich, teatrul din Zürich (Sihlcity), Adidas Centrum Berlin,Qatar 2010, campionatul mondial european de fotbal din Basel 2008, olimpiadele din Vancouver 2010, campionatul mondial de fotbal din Africa de Sud 2010, olimpiada din London 2012, tribuna de cupola St.Prex 2012, campionatul mondial de schi din Schladming 2013, stadioanele din Germania Wiesbaden 2007, Cottbus 2007, schele metalice de faţadă.

Suntem deschişi către toţi partenerii şi colaboratorii interni şi externi – clientul este în centrul atenţiei noastre, iar satisfacţia lui este scopul nostru final.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..